Escargots Des Flandres
Een delicatesse van bij ons.


Escargots Des Flandres
Een delicatesse van bij ons.

U kent ze wel en van tijd tot tijd komen ze wel eens bij u op tafel, escargots in kruidenboter, opgewarmd in de oven en geserveerd met een stukje stokbrood. U koopt ze waarschijnlijk in de supermarkt, niet? Maar wat dacht u van een ´echte Escargot´?
In het West-Vlaamse Waregem kweken wij onze escargots, in serres en buitenparken, met liefde voor het vak en respect voor de natuur. Onze escargots ´Gros Gris´ worden ambachtelijk verwerkt tot wat een escargots zou moeten zijn, zacht van smaak, mals en heerlijk smeuïg. Kortom, een heerlijke culinaire delicatesse. Traditioneel klaargemaakt in kruidenboter, verwerkt in een heerlijk gerecht met oesterzwammen, geserveerd op een kriel aardappel met heerlijke camembert erover heen, de mogelijkheden zijn talrijk.
U bent een fijnproever, een keukenwonder die zijn gasten eens wil verwennen met een heerlijk gerecht, in de gezelligheid van uw huiselijke sfeer of u bent een meesterkok met een eigen restaurant, wij nodigen u uit om te ontdekken wat Escargots Des Flandres u te bieden heeft.
Contact
Welkom bij Escargots Des Flandres
Over ons
Onze Escargots
Al onze schaaltjes worden bereid in traditionele schelpen, ofwel in croquilles = koekjes, in de vorm van een schelp, die mee opgegeten worden.
Bereiding : 8 à 10 minuten opwarmen in een voorverwarmde oven op 180°
David Descamps
Kwadestraat 48, 8792 Desselgem
+32 (0)499/417.400
+32 (0)485/762.824
Bokalen met 24 stuks
(48 stuks op aanvraag).
Artisanaal gekweekte segrijnslak "Gros Gris" kaliber "Moyen"
en verwerkt in een gearomatiseerde groentebouillon (zonder zout).
De bokalen zijn gesteriliseerd en 1 jaar houdbaar.
Verwerking
laat de escargots uitlekken in een vergiet en verwerk ze met een looksausje of in een ander lekker gerechtje.

Schaaltje met 6 of 12 escargots met lookboter
Eigen bereiding
In schelpen
Artisanaal gekweekte segrijnslak "Gros Gris" kaliber "Moyen"

Escargots Des Flandres
Een delicatesse van bij ons.
Schaaltje met 6 of 12 escargots met mediterraanse boter
Eigen bereiding
Een zachte boter op basis van zongedroogde tomaatjes en rozemarijn.

Schaaltje met 6 of 12 escargots met truffelboter
Eigen bereiding
Deze zijn altijd voorradig in de de maanden december en januari, daarbuiten enkel op bestelling.

